Lördag 25/4

Hej!!! Idag är jag hos mostrana. (sniff) Åh... Sophie har en parfym som luktar jätte gott.
Jag hinner inte skriva så mycket idag. Oj nu ska vi äta
Kram

Torsdag 23/4

Hej hej!!! Idag är det jag som ska ha so prov . jag hatar so. Det är historia. Jag är mer inriktiad på framtiden. (vet inte hur inriktad stavas) Ni kanske har lärt er lite om mig att jag ite kan stava eller? 

Idag sitter jag i skolan och skriver. mathias hade datorn i går så jag kunde inte skriva. Idag ligger han i sin säng och spyr. Roligt va? 

Igår fickjag nya skor låga Reebok vita. 

Nej nu måste jag logga ut innan tepe (det ska stavas så) kommer. ¨

Kram  

Tisdag 21/4

hej hej!! sorry om jag inte har skrivit på ett tag (om det är någon som bryr sig) men jag har mycket att stå i tur med.
Idag hade vi bild . Vist jag gillar bild lektionen men när hela klassen är där så är det inte så roligt. Nu har jag blivit populärare så att killarna kastar pennor på mig me. Och jag fick en rakt i ansiktet. och jag skrek aj i typ hela klass rummet då vände sig bara Tobbe om och sa: - Va?!
- vad tror du fräser jag tillsbaka. det va ju uppenbart att det va han som hade kastat. Och Nu har jag Sara och Linni blivit kompisar igen. jag och Linni va ju sammas men jag och sara. Nja... Hon hatarde typ mig förut bara för att jag gick med Linni. nu är jag hungrig så nu ska jag gå och äta
Hej då!!  XP


Tisdag 14/4

Hej!!!Idag har jag vart i skolan lovet är ju slut :( men om bara ca: 2 månader så brjar sommar lovet och 2 månader är inte så långt som man tror. (jo kanske) Idag har jag haft en jobbig dag. Vi hade bild och alla killar gick och fes på Hilda och Issa. Sen kom dom till oss och satt sig där.Tror dom nte att dom kommer dit. Jojo mensan. Och dom skrek och kastade pennor på varandra. Och Tess fick något gipps i sitt hår. Och dom blev inte så glad. Sen på no så tjatade Ann om samman sak hela tiden.
- När jag drar upp stolen är det ett abete men när jag går runt så här är det inget arbet även om vi tycket det. Det sa hon typ sjutielva gånger.
- Jaja vi fattar sa vi (klassen) typ jämt.

Och sen skulle jag ha dans med den är huvud värken. Men jag gick hem. Jag orkar inte mer. När jag kom hem. Ställde jag mig i dushen och sen drog jag ner rull gardinen skrek till Mathias att han skulle sänka och gick och la mig med mina katter siggan och lisa. 
Nej nu ska jag gå och lägga mig ingen.  
Kram  


Måndag 13/4

hej hej!! Sorry att jag inte skrev igår men jag satt i en bil och när vi kom hem så va klockan  19,33 och jag orkade inte sätta på datorn (den är seg också) Idag har jag inte gjort så mycket. Mest vart ute. Mathias har bara spelat gta III. jag testade det spelet men det va inge roligt man bara gick runt oh dödade folk. Nej nu måste jag gå
kram

Lördag 11/4

Hej hej!! idag är jag forfarande kvar i skåne. Men i morn ska vi åka hem. Jippi!!! sitta i en bil i 5-6 timmar!!!!

Idag har vi vart i något köp center i malmö. Jag vet inte vad den  heter men iallafall. Jag har hittat en ny favorit affär: Newyorker. Jag orkar inte skriva så mycket om det jag är tröt och jag okrar inte hålla ögonen uppe med klockan är bara 16,58.

Och en ska till innan jag stänger av: Jag vet vad som händer i Robinsson idag. Det stod i Aftonbladet. Men det kanske är det man ska göra. Ja Afton bladet. man kanske ska läsa den sen.

Nu ska jag  stänga av. Hej då!!

Fredag 10/4

hej hej!! sorry om jag inte skrev i går (om någon bryr sig) men igår åkte vi till skåne och nu sitter jag här. Daniel min morbror är och köper ved och sen i kväll ska vi bada tunna. ^^) och sen kanske vi ska sätta upp stutsmattan. Jag kommer ihåg förra gången jag va här så åkte jag och Mathias ner hit med mormor och morfar. Och Cathrine. Jag och Cathrine badade längst så när alla andra skulle gå upp så hoppade vi stutsmatta och sen ner i tunnan igen. Sedan när vi va varma gick vi upp igen och hoppade stutsmatta. Nej måste gå / Hej då   

Tisdag 7/4

Hej hej!!! Idag har jag vart på den där läs och skriv utredningen. Hon undrade om jag bloggade mycket. Då svarade jag ja nästan varje dag
- ja jag trodde vel det sa hon. Du ser ut som en sån tjej iallafall.
Sen åkte jag tåget hem och det var två killar som stod och kollade på mig. Litte hela tiden. Dom såg vel ockej ut. Kanske en finne för mycket inte vet jag. men iallafallså skulle jag byta låt och då hörde jag ena killen (som såg bäst ut) säga:
- Kolla a inte hon söt och snygg?? Och det speglade sig i fönstret och då såg jag att han pekade på mig.
- Tyst hon kanske hör sa den andra.
- Nej hon lyssar på musik ser du vel??
- jaja... Men hon va vel snygg. Och jag hade pausat musiken och lyssat på dom jag vet att man inte ska ljuv lyssna men dom pratade faktiskt om mig. det bordde vel betyda något. men när jag såg dom gå ut kollade jag på honom och våra ögon mötes och jag såg att han hade bruna fina ögon. Sen åkte tåget. Men jag kommer nog aldrig glömma bort det. Han hade jätte fina ögon. Jag r så svag för killar med bruna ögon. men inte om det är på en jätte ful kille. ja ja nu ska jag gå / Kram

Måndag 6/4

Hej hej!!! Nu är jag hemma och mår mycket bätte. Idag har jag inte gjort så mycket. Bara solat det är jätte fint väder ute. Så jag har bara solat och lyssnat på musik. jag lyssnar på olika soters musik. Men mest rock. Min pappa typ en hård rockare. Jag har blivit upp växt med rock. Men jag lyssar på annat också. Som tex. den här nya Love story med tayler Smiwh (så tror jag att det stavas iallafall)

imorn ska jag kolla en greg i stan. Om jag har läs och stav svåriheter. Dexlexci eller hur det stavas.

om det är något sånt här: matha9oads kan det vara för att jag skriver slarvit och att det här tanjent bordet är cp.
Hah jag kom på en greg när jag skrive cp. det är en på bdb som har stavat cp = cepe
Den bordde nog kolla upp det ^^) okej  nu va jag taskig det kan jag ärkänna (eller hur det stavas) själv.
Men jag tycket att det är lille roligt. Tycker inte du det?

hm... Vad ska jag göra nu? Jag har inget att göra.

Jo nu kom jag på jag ska till skåne på tosdag så jag kanske inte skriver under tiden jag är där. Om jag inte får låna en dator där. Vi får hoppats på det bästa.

Nej nu måste jag sluta skriva. Hej då

Söndag 5/4

God morgon!! Ja jag hoppats ni har haft en bra moron det har inte jag. Jag blev tvungen att dela säg med min bror och han snarkar. Ja inte lika mycket som pappa. Jag fick dela rum med min pappa när vi va på gotland hemma hos min faster. Jag skulle hällre dela rum med Ville (en kompis som också sov där han tog det andra gäst rummet) I år ska jag också spela i ett pärk lag. det ända dåliga med det är att pappa kanske inte hinner se min och jag hans. Det är det ända dåliga. Jag kommer känna mig sepciel när får dom här kläderna vi ska ha. 

Jag hoppats mamma kommer snart. Jag vill bara hem jag gillar inte att vara här mycket längre. Jag pallar inte. Jag får ångest. jag hoppats att hon värkligen kommer snart annas fär ni läsa det här gnället hela dan typ. Eller iallafall tills när hon kommer. Hjälp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mig snälla jag vill bara ut och jag har bara pjamasen på mig!!!!!! jag måste sluta skriva ny och klä på mig Hej så länge!


Lördag 4/4

hej!!!  Jag skrev  om igår men det gick inte att spara :( jag hade skrivit fan vad jag hatade det         :( men men.... jag var och bowlade med Emma igår och vi hade as roligt för utom att hon va litte sjuk men jag hoppades att det skulle gå över och jag tror det gjorde det :) och jag brukar ALLTID köra med staket men nu helt plötsligt skulle vi inte det. Emma hade med sig familjen också. Och det hade jag cokså. Så det va Adler mott Kraft. Det va roligt för vi vann. Jippi!! ja det va det som hände igår nu ska jag berätta vad som hände i dag: 

Mathias hade någon voffel kupp idag så ajg blev tvungen av se på den. Men han började få någon slags utslag. Så han blev tvungen att åka in till sjuk huset. Akuten i Nynäs hade inte öppet. 
- Jaha tänkte vi då. Vi ringer och beställer tid da. Så gjorde vi det men det gick inte att beställa tid så mamma och Mathias åkte ner ditt endå. Och dom fick vänta i 3 timmar. 

- Dom här utslagen kändes som om det bran på huden säger han nu. Men han har fått salva och tableter som han ska ha om det kommer igen. Och han ska ner ditt igen på måndag och kolla om det är att han har blivit alärgisk mot något man vet aldrig. Jaha det va den dan säger mamma sitta och vänta på att få komma in på sjukhuset. Mamma och pappa ska bort i kväll så vi måste sova hos farmor och farfar. Visst dom är snälla men över snälla. Jag ville hällre sova hos mostrana. Dom är mycket roligare. Dom bryr sig inte om vad man gör man kan baka. Hålla på med en dator bara man inte stör dom och det kan jag fatta. jaja nu ska jag gå och äta kykling (oj jag kollade just en grej det hade sparast bra våran dator bra)

Fredag 3/4

Hej alla läsare (om det finns några) idag har jag flumat med Linni i koridoren i skolan (jag är hennes lycko kaka för att jag låter som en när jag säger något) jo jag måste stänga av datorn. Jag ska bowla med Emma <3 hej då ^^)

Torsdag 2/4

hej hej!!!! Idag sitter jag på läx hjälpen igen och inte gör ett piss. Jag bara sitter här och skriver på min blogg.... Jag vet inte varför jag är här... Vi hade typ värsta cp läraren idag. Bruce! Fan vad alla hatade honom och jag hoppats att vi aldrig mer få ha honom. Vi hade 3 lektioner med honom. Fan vad jag hatar honom han är typ helt sjuk han borde skaffa hjälp. Och du skulle sett hans naglar ingen vacker syn. Åh fy fan vad ALLA hatade honom. Imorgon ska vi ha Rebecca  hon är fett snäll. men i jämförelse med Bruse är alla det. och jag skojar inte han är en tortyr. Ja ja hej då

RSS 2.0