Söndag 29/8

Nu i helgen har jag vart i Halsberg och hälsat på Husiens mamma. Nu sitter jag pån fritidgården där hon jobbar och skriver. Det har inte hänt så mycket här åker hem om några minuter ska typ bara käka lite sen åker vi hem till pappa och sover där till på tisdag tror jag :) Sen på fredag blir det som förr mamma och pappa vecka. Mathias sitter här blevid mig och spelar något krigs spel jag fattar ingenting :S Bye bye :)

Onsdag 25/8

Skola + skola = skola :(

Det har bara vart skolan hela dagen. Den ända roliga lektionen vi har haft är bild. Och så har man träningsvärk från igår först ett varv på slingan (jogga hela tiden :)) Sen följde jag med till friskis och svettis. Där kommer träningsvärken har bara tränat typ 3 gånger på 10 veckor. Nu ska jag väl hjälpa pappa duka om jag kan ;)

Bye bye :)

Tisdag 24/8

Nu har riktiga skolan börjat :'( Och lektionerna har börjat på riktigt :'( Men hade första gympa lektionen idag ett var på slingan, kunde inte gör mer för min rygg värkte som f*n och sen blir det friskis och svettis i en timme. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk i morgon. Jag har typ tränat 3 gånger under 10 veckor :S Men man orkade inte tränna när det var så varmt i början sen fasnade man där :S Inge bra "/ Men nu så ska det nog gå bättre nu har man 4 veckor att tränna upp sin kondition på. Bye bye.  

Lördag 21/8

Var hos Jessica igår och hon är typ bara bäst på fransk manekyr (stavning?) kolla själva:



ser typ ut som lösnaglar. Ett stor tack till Jessica som gjorde dom.

Bye bye :)

Fredag 20/8

Skol dag nummer 2. Det var mest prat om regler och så och lite om gymnasium. Sen gick vi ut och spöade 8b som tog våran korridor och klassföreståndare i brännboll. Ska snart till Jessica :) Arnnas har det inte hänt så mycket. Ja jag spillde på min nya tröja :( Arnnas har det typ inte hänt något :P Bye bye :)

Skolan börjar :(

Idag började skolan och fick mitt shema suger! Har lunch fett sent och slutar sent :( Tur att det bara är ett år kvar! :) Men sewn är det 3 år med bara plugg. Jag blir trött på det bara jag tänker på det och för att jag bara sov i fem timmar. Jag vet inte varför :( Ska gå och lägga mig tidigt efter Simon och Thomas. Ska gå upp klockan 07,30 i morgonbitti. Idag har man bakat bullar till på söndag då släkten kommer. Igår på min tjej mddag hade vi jätte roligt. Hög musik och studsmatta ;) Bye bye :)  

Födelsedag!

Idag fyller jag äntligen 15-år! Tjejerna kommer sen i kväll och snart är man på väg till Sophie för att göra i orning sig :)


Längesedan...

Nu var det nästan en vecka sen. Det har hänt mycket vi har vart i Ljusnan utanför gävle. Lördag första dagen vi fiskade kasade jag några kast och känner att det är lite trögt med eftersom det var ström men när Husein ja jag hade fisk slängde spöt till honom och gömde mig. Sen när dom skulle döda den kollade jag inte. Jag vill bara ha fisk och sen kasta i den igen.

Söndagen fiskade vi också men mitt första kast fick jag en fisk till. På första kastet. Men den kastade vi in igen. Senare fick jag en fisk till. Den ville Mathias (brorsan) att vi skulle behålla det gjorde vi men jag kollade bort även då när dom dödade den. Vi åkte hem den kvällen kom inte hem så sent åtta kanske.

Måndagen gjorde vi typ ingen vi handlade på ICA Maski (maxi) och lite sånt.

Tisdagen (Idag) Var vi i Skärholmen. När jag beställde en sundie choklad (stavning?) men det kom med bannan sås. Jag HATAR bannan. Men jag tvingade i mig den. 

I morgon fyller jag äntligen år! :D 

Bye bye :)   

Onsdag 11/8

Idag har jag vart med Linni och Jessica och fotat lite med Linnis kamera. Men det var inte så länge sen har jag inte gjort något speciellt. Vart hemma gör det vanliga. Men jag kommer nog ta ett ångbad för ansiktet. Det är riktigt skönt. Man kokar upp varmt vatten sen häller man det i en skål. Sätter upp håret tar ansikte över och sen tar man en handuk över huvudet så inte ångan smiter ut. Bye bye :)  

Tisdag 10/8

Idag när jag hade vaknat och fixat mig skulle till Jessica ringde när jag var precis var utanför hennes ute dörr ringde hon mig. Sen när jag kommit in sa hon vi ska åka till nynäs tidligen. Jag fattade typ ingenting. När vi hade fixat oss lite sen hoppade vi bussen. Det finns en brunkräm som tar bort finnarna. Jag blev typ fett glad när jag förde det men den korstar ju efter det... :P Bye bye :)

Måndag 9/8

Bara 9 dagar till min födelsedag :D Igår var jag på sydpoolen med mamma, Husein, Mathias och Linni. Sen köpte vi mat på donken som vi skulle ta med oss jag och linni för mamma och mathias ville ha på bergskiosken. Så vissa pomfrit (stavning??) var mjuka och vissa sten hårde. Och mina chiken my gangets (stavning??) var inte så jätte goda men min hamburgqare var okej. Sen gick jag och Linni ut och satt typ på skolans gungor. Vi ringde Jessica så var vi hos henne en stud och sen skulle Linni sova hos mig.

Så nu sitter man här hemma hos Linni medan hon var hit och dit. Snart ska vi dra till Jessica och singa sjungstar :P Bye bye :)

Fredag 6/8

12 dagar kvar till man fyller 15 då :D Jag va med Emma i tisdags vi hade roligt för vi gjorde en musik video på Justin Bieber och om ma vill tröttna på en låt ska man göra en musik video. Man måste kolla hela tiden så det stämmer med munnen kanske ska vara med henne nästa vecka för hon har gjort klart den :D ska blir roligt och se resultatet. Dom senaste dagarne har jag inte gjort mycket. Tänkt sola idag så när man byter om kommer värsta molnet så det var ju bara gå in och byta om -.-'
Bye bye :)

regn, regn och regn...

Hela dagen har det bara regnat men det har ju vart mysigt och så i för sig men men.. I morgon blir det nog att vara med Emma men jag vet inte riktigt om det blir så. Det är igentligen inte mycket som har hänt och därför behör jag inte skriva så mycket. Haha XD Bye bye :)

RSS 2.0