Tja tja bloggen :D

Jag älskar typ och säga/skriva det men det är faktiskt Daniels (från ung och bortskämd) fel. Blev hemma idag också men idag har jag i alla fall sällskap av Diana så då slipper jag att vara själv :) Just nu kollar vi på en av mina favorit filmer, Avatar. Det är någonting med den som man gillar så otroligt mycket.

Nu kanske jag ska kolla klart :P

Bye bye :)

Tja tja bloggen :P

Blev bara tvungen att skriva det, haha XD
Är hemma och är sjuk :S Hatar att vara sjuk det ända bra med det är att man får kolla på sina favorit filmer. Just nu kollar jag på i robot.
Vet inte om jag ska till skolan i morgon men jag kan inte stå eller gå speciellt mycket för då snurrar hela världen :S I ena stunden är jag varm och i andra fryser jag ihjäl :S
Nu ska jag kolla klart på filmen.

Bye bye.  

Fredag 14/1

Äntligen fredag :) Det ska bli härligt med helg. Idag har det bara vart skolan som resten av veckan. Jag har faktiskt hittat en telefon. Nanny har en sån och det verkar vara en bra sådan för hur billig den var :)

Men jag vill ha i en annan färg. Nanny sa att den fanns i chock rosa men att tre inte hade köpt in den :( Men jag ska nog köpa den :P Den kostade bara 1 500kr.

Nu ska jag fixa saker som jag ska ha till mamma :)

Bye bye :)


Onsdag 12/1

Tänk att det har gått ett helt år och nu fyller 1/3 världens bästa kusiner år :)

Grattis Heddisen på 1 år dagen :)

Tisdag 11/1

Första dagen i skolan och kommer hem och känner mig konstig och förstod att jag är förkyld :( Det är inte så mycket som har hänt idag förutom det jag redan har skrivit :P 

Nu ska jag ta en varm och skön dusch :) 

Bye bye :)  

Fredag 7/1

Har inte gjort så mycket idag. Men igår var vi och bowla och jag vann :D
Det har blivit pappa vecka och skolan börjar på tisdag :(
Senare i kväll ska vi till Robet och Veronica och träffa dom och derass barn och hundar och hundvalpar. Mer än så händer inte idag :(  

Bye bye :)

Torsdag 6/1

Idag ska vi till bowlinghallen och tävla mot varandra :) Annars har det inte hänt så mycket. Jag var med Jessica och Lovisa i farsta och igår var jag men Linni och Jessica i simhallen.

Bye bye :)

Söndag 2/1

Har inte skrivit på länge men det är för att jag inte har något att skriva om och när det har vart det (som jul och nyår) har jag inte haft tid elr något annat som har hindrat mig. Men men.. I morgon blir det shopping med Jessica och Lovisa i Farsta :) Sen på Onsdag blir det att åka skriskor med dom :) Bye bye :)


RSS 2.0