?

Åh...... Jag ger upp. Jag och Mathias bråkar alltid och jag fattar inte varför det är jag som ska ge mig gemt. Har ni nånsin känt så kommentera gärna och säg hur det känns. 

Kram  


Hemma

igår kväll kom jag hem från Gotland. Jag hade verkligen saknat Siggan och Lisa (mina katter). Siggan hon var så matti igår när jag kom hem. Hon skulle bara gossa med mig. Jag har verkligen saknat den sötnosen. Hon är mitt allt^^ lisa oxå. Om dom försvan (som dom kommer nån gång i mitt liv) skulle jag oxå troligt vis försvina.

Jaja... Jag ska till lägenheten nu. Och möblerna lite

Pöss

Stånga 2 = silver

Idag när vi spelade pärk var det jätte roligt. Vi var 2 lag i 14-16 år så det var bara när och vi. Vi fick möta varandra 3 gånger. Dom vann varje gång  vi var inte så jätte långt ifrån. Vi tog faktiskt första pärken i första matchen. Det tycker jag var bra.

Stånga
i
l          10/7-2009
v
e
r


I morgon ska det regn igen. Men på söndag ska jag och Åsa (min faster) stå och sälja korv. Sen får vi mat kuponger. Men jag tänkte ta med mig en miniräknare det är många som tar ut stora sedlar och jag är inte alltid så snabb i huvudet. *hick*. Nu har jag haft den här hickan länge. Vet ni hur man får bort hicka. Skriv gärna till mig.

Pöss...

På Gotland

Igår skulle jag träffa mitt lag för första gången men på grund av regn så kunde vi inte träna, och träning matchen som skulle vara igår var också inställd p.g.a regn. Men ikväll ska vi träffas och träna. Och kolla på mäster tösarna.
Jag hoppast att det  inte kommer någo regn.

Pöss



Hej gotland

igår kväll åkte jag båten över till gotland. och om några timmar ska jag få träffa mitt pärk lag för förstra gången. Det kan vara lite pinsamt för jus6t nu har jag ett plåster om handen men som tur var är det inte min ''pärk hand''. men men...

Hoppats ni har det bra iallafall (om jag har några läsare)

Pöss

RSS 2.0