Måndag 29/3

Gick hem från praoen idag måde inte bra :( så nu sitter jag och kollar på Desperate housewives season 3. Köpte den på basaren ska nog köpa alla :) nu ska jag ta och äta något.

     bye bye :) från sjuklingen

Torsdag 25/3

Ska snart dra till jobbet. Är JÄTTE trött. Det finns inte så mycket ta skriva nu. Bye bye :)



jag och min katt siggan

Onsdag 24/3

Nu har jag kommit hem från praon och jag har jätte ont i fötterna och bennen. I mordags så testade jag inneandy och jag har jätte trännings värk efter det och så att stå upp hela dagen och gå runt och nu har jag JÄTTE JÄTTE JÄTTE  ONT! när vi har ätit ska jag ta och sova. Men det blir typ bara roligare och roligare på jobbet men det är jobbig i fötterna! bye bye : )






P.S. första bilden på mig :P

Söndag 21/3

Längtar till lång fredagen då får jag träffa mina kusin för första gången :D



det han inte hänt så mycket idag. Har typ bara spelat wii hela dagen.
bye bye :)


Lördag 20/3

Idag har det varit kalas två gånger. Nu sitter man med datorn tv:n och kollar på en film. Den är rätt bra ;D Det handlar om sammarbete mellan svara och vita i ett fotbolls lag. Vänta... Men shit täk att amrekansk fotboll kan vara så farligt!! Jaja... Nu ska jag se klart på den 
bye bye :)  

Fredag 19/3

Ingen skola på 3 veckor! Dom två första veckorna är vi på prao och sen är det påsk lov =) =) =) =)
Inte så mycket och skriva om idag. Det har inte hänt så mycket. Bye bye =)

Dans

JA!!!! jag fick reda på att jag får gå på dansen idag och jag kanske får gå på innebandyn i morgon :D det var så länge sedan jag var på dansen att jag glömde vilken tid det började. Nu ska jag ta och äta någon och sedan byta om. bye bye :D


Tisdag 9/3

Det har vart en JÄTTE skön dag i skolan idag. Hade bara 2 lektioner! Första lektionen hade vi språk och jag har ju sv/eng och kunde plugga på matte provet som vi gjorde efter :) och sen när vi hade gjort var det lunch och då var det past man kunde äta : ) och sen möta jag Cathrine vid stationen och och hjälpte mig med no:n : ) vi kom jätte långt  : ) han typ med 21 tal : ) sen när vi hade gjort dom gik vi hem till pappa och där var mathias ute och sa att han hade sätt Lisa som vi inte har sätt på typ 10 veckor!! Jag sa direkt till mathias jag sa ju att hon inte var död för innan hade jag haft en dröm om att hon blev omhändetagen och när jag har en dröm om att hon är död då är hon död. Nu ska jag ta och gå upp till Cathrine och ser vad hon gör :) bye bye :)  

Lördag 6/3

Idag har mamma jobbat hela dan. Och Mathias kom och väkte mig klockan 09,30 när jag änkligen kom upp slog jag honom med värme kudden. nu sitter jag med ångdatorn och försöker skriva här men den är rätt så seg och så. Nu har jag äntligen laddat upp vissa bilder på facebook och bdb på mig. sara, nette och Linni när vi tog bilder på gymnasium. Vi hade grymt kul. Linni ville typ inte gå till träningen och jag och Nette kom typ hem vid 20,00 tiden då. Men min mat var ju klar så då hade jag bara tänkt och äta lite men det var en dag när vi slutade JÄTTE tidig hade typ bara 3 lektioner och sen skulle vi ha hkk men inga var sjuk och ingen kunde ha några vekarier (?)
Nu ska jag ta och hjälpa dom med middagen :) bye bye :)

Onsdag 3/3

jag tror jag håller på att få öroninfomation. Jag har haft ont i örat ända sen fyra i morse. Men det gjorde ondare nu en det gjorde förre. Nu ska jag kolla lite på tv och sen ska jag ringa Jessica bye bye :)   

Tisdag 2/3

Igår hade jag tänkt att föjla med Jessica och Linni på innebandy träning men blev sjuk och min kropp orkade inte men jag fick vila i 2 dagar och mår MYCKET bätter nu. Så jag ska testa imorgon (onsdag) och det ska bli roligt. Jag kanske till och med börjar där vem vet:) till och med min pappa säger att jag har bollsinne. Men jag ska ju testa fotboll också i nynäs. Nu ska jag kolla på 2 1/2 män. Bye bye :)

RSS 2.0