Söndag 31/10

Igår fyllde världens pappa år så vi hade besök och det var full rulle här :) Nu fick vi mer besök så nu ska jag gå och vara social :) Bye bye :)

Onsdag 27/10

Idag blev jag klar med krönikan som vi skriver på svenskan. Sen efter den första lektionen åkte vi ner till vågen och kollade på film som heter: tusen gånger starkare. Det handlar hur det är i klassen mellan tjejer och killar. Dem var lite extrem men det är ju det ända sättet att få vissa att fatta. Bra budskap iallafall :) Sen när jag kom hem gjorde jag filmanalys på en miljö film vi såg "en obekväm saning" den var också bra :) Han fick ut det han ville. Och han gjorde det bra och roligt.

Nu ska jag snart duscha och jag ska gå och lägga mig tidigt för jag är jätte trött och så har man sov morgon i morgon (stolt :)) Bye bye :)



Bilden är tagen med min nya Canon 1000d kamera :)

Såååååå bra :D

As I sit in this smokey room
The night about to end
I pass my time with strangers
But this bottle´s my only friend
Remember when we used to park
On Butler Street out in the dark
Remember when we lost the keys
And you lost more than that in my back seat baby
Remember how we used to talk
About busting out - we´d break their hearts
Together - forever

Never say goodbye, never say goodbye
You and me and my old friends
Hoping it would never end
Say goodbye, never say goodbye
Holdin' on - we got to try
Holdin' on to never say goodbye

Remember days of skipping school
Racing cars and being cool
With a six pack and the radio
We didn't need no place to go
Remember at the prom that night
You and me we had a fight
But the band they played our favorite song
And I held you in my arms so strong
We danced so close
We danced so slow
And I swore I'd never let you go
Together - forever

Never say goodbye, never say goodbye
You and me and my old friends
Hoping it would never end
Say goodbye, never say goodbye
Holdin' on - we got to try
Holdin' on to never say goodbye

I guess you'd say we used to talk
About busting out
We'd break their hearts
Together - forever

Never say goodbye, never say goodbye
You and me and my old friends
Hoping it would never end
Say goodbye, never say goodbye
Holdin' on - we got to try
Holdin' on to never say goodbye

Torsdag 21/10

Ska snart iväg och gympa med 1 av 3 världens bästa morstrar på friskis och svettis har inte tränat på hela veckan "/ 

Jag har lösnaglar så det är lite svårt och skriva. Idag på klassrådet valde vi att vi skulle ta ett eget spex foto :D  Men det blev valfrit vilket jag tycker är lite så där "/ Nu ska jag äta klart min muffins som jag har gjort med chocklad i och på :) bye bye :)  

Tisdag 19/10

idag slutade jag ungefär kl 12.00 sen gick jag hem för att kolla på top model men sen ska jag tillbaka till skolan för jag har utvecklingssamtal (stavning?) och sen är det att Carita ska snacka en massa om gymnasium som jag och båda mina föräldrar ska gå på direkt efter "/ det kommer bara blir snack i flera timmar "/ Men men... det måste man ha ibland... Nu ska jag kolla på "Jims värld." Bye bye :)

Söndag 17/10

I morgon har vi klass foto och vi kommer inte att ha spex :( det suger :P Pappa har smittat mig med förkylning så nu har jag en röd näsa och jag ska fota mig i morgon bra va?! Har tonat håret men det blev inte blondare men utväxten är borta :D Nu sitter jag och kollar på miami ink, älskar Kat von D. Jag hatar reklam, ska nog göra frokost  nu :P Det blir att ta bussen till Diana eftersom pappa är med Mathias på match på tyresö eller vart det var :P Bye bye :)

Torsdag 14/10

Jag vet vart min "bortsprungna" katt är :D Hon bor hos en granne och ska få träffa henne i morgon vi var förbi idag men då var hon ute. Men det känns som en jätte stor lättnad som plockades i från mina axlar :D Jag är bara så j*vla glad att jag vet vart hon bor och jag får träffa henne när jag vill.

 

Nu sitter jag och kollar på Robinson och svullar muffins när de äter de det hittar :P hihi :P



Nu ska jag kolla klart på Robinson och sen duscha i morgon blir det sista dagen på Kicks "/  Men jag ska bjuda på mina chocklad muffins :P Och sen blir det nog att luncha med Jessica i morgon men det får vi se. Bye bye :)

Fredag 1/10

Idag har vi haft grundskolans sista orientering. Men det gick inte så bra =( när jag skulle leta efter en kontroll gick jag på en massa grenar och där var det ett hål som jag fasnade i med bennet ända upp till låret. Jag fastnade så att Nikki fick dra upp mig men min sko fasnade och när jag kollade ner i hålet såg man det inte så jag blev tvungen att avbryta orienteringen :(  7/15 det var inte så bra men jag hoppats jag blir godkänd iallafall :P

Sen cyklade jag hem till pappa till vad jag trodde skulle vara en mysig katt men hon var bara hungrig :( Sen tog jag ett långt och skönt bad med inpakning. Sen målade jag naglarna och ska jag gå och lägga mig tidigt :)

Bye bye =)

RSS 2.0