Glad Valborg : )

Idag är det valborgsmestoafton (stavning orkar jag inte kolla upp:P) och det händer inte så mycket i kväll kanske går till brasan och tar lite kort och så som KANSKE kommer bilder om det. Men men...  Det har inte hänt så mycket ska hämta Sisi i morgon kommer nog en bild på henne :) Nu har man blivit riktigt förkyld också :(
Bye bye... :)

Torsdag 29/4

Sitter och kollar på Top model. Hejar på Anahgie jag tror det stavas så men jag menar kolla bara på hennes bilder:





gillar hennes halsband ;)













Fina va????

Det andra som har hänt är att lilla Doris har fått 3 svarta gullinga små kattungar  :) vi ska dit sen och jag kanske ska ut och jogga men har åkt på en förkylning :( så jag kanske inte ska med och jogga men vi får se. Bye bye :)



















Tisdag 27/4

Idag har ju haft en bra dag :) ätbar mat och fick spela trummor på musiken och kan typ engelskan och snart klar med no:n =D Fatta att man är glad :) och så har man dans snart och har ätit en av sina favorit måltider och nästan det bästa av allt det är depret housewife (stavning????) ska packa ihop till dansen nu :)
bye bye :)

Torsdag 22/4

Har inte hänt så mycket. Ska ta och käka snart. Kollar på how i meet your mother. Det är roligt >.<
Nu ska jag ta och göra lite mat till mig. Bye bye :)


Tisdag 20/4

Dans idag!! Kan knappt vänta :) jag önskar att det var flera dagar i veckan. Det är hrlt enkelt roligt. och sen ska jag hem och kollar despret housewife (stavning????) sen ska jag sova. Idag har det faktiskt vart en skön dag i skolan. Nu ska jag ta något och äta. Bye bye :)

Måndag 19/4

Idag har det vart en dag i skolan. Och därmed inte har hänt så mycket. Är jätte trött. Tjejerna har vart här och hoppats på studsmattan. Efter maten ska jag typ ligga i sängen och kollar på Top model. Och sen Svenska hollewwood fruarna sen ska jag SOVA!!! Bye bye :)

Söndag 18/4

Skolan i morgon da....  Fast vi skulle typ till gymnasium (stavning?) och kolla på dom vad dom har gjort och lite saker men sen ska vi kanske ner dit igen och ha bild där. Men det är bara kanske jag måste prata med Jenny först. Nu ska jag ta något och äta. Bye bye :)

Lördag 17/4

Ska ner till nynäs idag och köpa en ny telefon till Mathias. Sen kommer jag få hans gammla och sen om ungefär en månad kommer pappa köpa en ny  telefon så kommer jag få hans gammla. Och sedan typ nästa år kommer jag få en ny mobil :/ Det suger.... :( Nu ska jag ta och sminka mig lite så ska vi åka. Bye bye :)  

igen...

Har färgat nu ;)



men det blev inte riktigt så blont som jag ville ha det men det blir ljusare till sommaren :P

Bye bye :)

Fredag 16/4

Sitter i datasalen och väntar på att klockan ska bli 14,30.  Vi har slutat men vi skulle igentligen sluta 14,25 men vi började tidigare så vi slutat tidigare. Så nu sitter jag och väntar. Ska logga ut nu. Bye bye :)

Tordag 15/4

Idag har det  bara vart skolan. Så nu sitter man med datorn i knät och kollar på tv samtidigt. Det är Top model :) Det har  inte hänt så mycket här idag ska kanske ska kolla på Mathias träning. Eller jo det har hänt en sak. Jag höll mobilen och en kopp varm chocklad och mobilen glider ner i koppen med oboyen!!!! Min mobil funkar inte nu
:( :( :( (:( :( :( :( :( :(: ( :( :( :( :(


Onsdag 14/4

Bolltunering idag... Vi kom 3:a (sist) men 8:a vann i alla fall. Det är det ända bra :) och 8:c har bara kommit sist så dom kan få vinna någon gång. Sitter och kollar på Tyra show det är roligt för hon är bara sig själv och hon är cool :) nu ska jag se klart :) bye bye :)

Skolan....

Idag har det var skolan. Det känns lite ovant men iallafall sen när jag kom hem var det sol så jag tog min caposino (?) och gick ut och satt mig på balkongen och drack upp den. Det var mysigt. 
Vi hämtade min säng igår och den är 160x200 den är mysig :) nu ska jag ta göra klart läxan :) bye bye :)  

Våffelkuppen

Idag har jag vart på Mathias våffelkupp men det var SVIN kalt så jag fick skjus hem och sen tog jag ett bad. Och blev riktigt varm. Sen nu har ju mamma och pappa hyrt simhallen till Mathias kalas. Cathrine kommer vara där och kommer ha med sig en vattentät kamrea så det kanske kommer ut lite bilder (om en månad :)) Sen kommer kanske Malin och Magnus med Frida och Emma. Hoppast dom kan komma :) Sen kommer Robert och  Veronica och derass barn Elin och Rebecca. Och sedan "hela" Mathias till och sedan lite annat folk som han är kompis med :) Nu ska jag ta och packa det sista sen blir det simhallen i 2,5 timme :) 
bye bye :) 

 
P.S. Våran simhall i Nynäs kommun :)

Fredag 9/4

Idag blir det också en slapp dag. Men jag tror inte det blir någon promenad det är så dissit (?) men idag ska jag byta till mamma. Och sedan i morgon blir det våffel kupp. Där vi får käka våfflor :P det är gott :)  
bye bye :)

Torsdag 8/4

Idag kommer bli en seg dag. Det finns nästan inget att göra :) Jag tror att jag ska ta en promenad. Jag vet det låter inte som jag men det är så fint väder. Kanske kan ta med mig kamrean också. Och leta efter Lisa :)
Sen kanske man kan ta och göra engelskan och tekniken men då ska man skriva om en uppfining och jag vet inte vilken uppfining. Det finns så många. Kanske kameran. Ska gå ut och hoppa stutsmatta nu :) bye bye :)

Onsdag 7/4

Idag har jag inte gjort något speciellt. Bara vart hemma. Tänkte baka muffins men det fanns inget margarin eller kakao. Pappa får handla idag efter jobbet. Snart börja topp modell det får jag inte missa men här kommer en bild från igår med mina snygga solglas ögon :P



jag är en pilot :P

Tisdag 6/4

Idag sitter jag bänkad framför tv:n tittandes på desprete housewives.
Det har vart en helt underbar dag idag. Var med Jessica i Handen och shoppade solglas ögon och 3 olika naglack. Nu ska jag ta och ta hand om köket   :(        Bye bye :)

Måndag 5/4

Idag har vart en slapp dag bara. Har äntligen kollat på: save the last dance en gammal film men bra. Sen ska jag förhoppnings viss kolla på step up. Hoppats verkligen jag blir blond denna månad. Riktigt längtar. Men jag vet att jag ska klippa mig i alla fall jag tror det bara blir topparna. Vill ha långt hår men när jag har håret bakåt är det långt och när man tar fram dom blir det typ jätter  kort bara för att axlarna är i vägen :( Nu ska jag hjälpa pappa och laga lite middag och sen blir det ducshen och sedan någon film med Siggan :P bye bye :)  

Söndag 4/3

Nu har man iallafall träffat sin lilla kusin och här kommer en bild :P



hon sov som en stock när dom kom :)

Lördag 3/4

Glad påsk :)
Inte så mycket och skriva än det :) men ha en trevlig påsk :)
bye bye :)

Fredag 2/4

Nu vart det länge sedan jag skrev men jag har prao och slutar 16.00 och då kommer jag hem och är JÄTTE tröt. Det ända jag har gjort dom senaste två veckorna var hem äta träna ducshen och sen sängen. Men nu sitter jag här med Hedda brevid mig och sen blir det påsk bord i morgon. Bye bye :)


RSS 2.0