fredrika eller nynäs?

Jag har vart på gymnasium mässa med pappa idag och ag har typ samma problem som alla andra :( Jag vet inte om jag ska gå på fredrika gymnasium eller i nynäs gymnasium. Jag vill likson komma bort här i från och träffa nytt folk men det kommer nog vara lite jobbig och åka tåg över 1 och en halv timme per dag "/ och på vintern när tågen jämt är försenade :( Men jag ska på öppet hus på dåda två så vi får väl se då. 
Hoppats det fixar sig. 
Övriga nyheter är att jag fick MVG på matte provet :D var jag stolt eller vad?? :D :D :D Nu ska jag nog spela lite wii :D 

Bye bye :)
 

Lucia tränign idag :)

Jag började som vanligt 08,10 med klassråd sen var det musik och eftersom några bråkade och PA hade så viktig inofomation att alla skulle höra det så sköts lektionen upp och jag och några till satt och spelade upp låtar på spotifly. Sen var det svenska som var den ända lektionen vi faktiskt gjorde något på. Sen slutade vi 11,15 eftersom Ann är sjuk (men vi fick uppgifter i stället:( ) och vi har bara elevensval efter det så vi fick ta ledigt men jag gick och tränade på Lucia tåget. Jag ska sjung solo med Lovisa typ två rader men ändå sen ska jag sjunga en sång i microfon en låt med Jessica, Nanny och Lovisa men det var typ inte bestämt men det ska bli roligt i alla fall :D

Ska ut och gå med Cathrine nu :) Bye bye :)


en bild tagen av mig och redigerad av mig :)

Skolan i morgon??

Helgen går JÄTTE fort!!! var det inte fredag igår?? Det känns så :( Idag har inte jag gjort någonting men jag ska snart göra mat. Idag blir det lasagnette :) Mums :) I morgon är det skola och jag vill inte jag ska ha matte prov på tisdag eller torsdag tror jag men jag tycker det är enkelt med matte så det kommer nog att gå bra (förhoppningsvis :P) Nu ska jag nog gör lasagnette :)



Grattis till världens bästa pappa på farsdag :D

Top model

Kan inte skriva så mycket kolla på top model nu så kan inte skriva så mycket :P



P.S. Älskar top model :P XD

I skåne nu :)

klockan sex blev man väckt för att man skulle till skåne ändå kom vi hit sent typ vid fem och vi åkte vid åtta men vi gjorde en massa roliga stopp på vägen bilder kanske kommer sen :P Men att sitta så där länge gillar inte min rygg :( har jätte ont i den :( i morgon ska vi hitta på något roligt med kusinerna och morbror och mormor och resten av famlijen sen åker vi hem efter middagen kommer kanske komma hem vid tolv då men det får vi se "/ och Jessica (morbrors sambo) ska jobba som vanligt :( Men jag har också fått träffat mormors gammla katt Missan och Doris kattunge Alice :) Nu ska jag mysa med Missan famför tv:n och lyssna på killarnas prat nederfrån :P Bye bye :)   

Fest idag :)

Idag blir det fest hos Ellen som man inte har träffat på minst 2 år det ska bli roligt att träffa henne igen :) Igår var jag på naturhistoriska museet men en massa roliga :) Det var roligt :) Nu ska jag ta och ordna mig till festen :)

Bye bye :)

RSS 2.0