Tisdag 21/9

Dans idag tummen upp för det :D annars har det bara vart skolan och har gjort gympa prov missade en halv fråga :( men men man kan inet allt här i världen men jag hoppats jag får typ vg eller mvg :) Nu ska jag gå och ta mig en macka :)

Bye bye :)  

Måndag 20/9

Idag var det skolan som vanligt och sen när jag kom hem med Jessica fick jag platta hennes hår för hon skulle ta sitt passfoto men det fick bra för mig för hon har roligt hår att platta :D Nej men sen fick man vara med i någon undersökning via telefon igentligen var det pappa som blev interjuvad först men hon ville höra hur vi hade det och jag sa att det var äcklig skolmat minst 10 gånger :P Nu ska jag väl kolla på 2 and 1/2 man :D

Bye bye :)

P.S. Kanske inte bloggar i morgon pga dans :P

Funderar på...

Funderar på om jag ska göra en ny design till bloggen. Inte för att det var jag som gjorde det :P Det var Lovisa :) Men ska nog göra det efter jag har köpt min system kamera :) 
Nu kom min farmor och farfar så nu ska man väl vara lite socialla mot dom :) 

Bye bye :)  

Längesedan...

Nu var det 10 dagar sen jag skrev så nu har jag lite att berätta :)
Söndagen: Tog med oss Doris och Tozz ut till djusnäs. Core pass med Cathrine  
Måndag: Pluggade so och kollade på top model.
Tisdag: Slutade efter lunch, gick hem pluggade so (första världskriget) 
Onsdag: Muskan runt. Mathias säger att den är ungefär 1,2 mil men jag tror inte det :P Cyklade hem till Jessica och fick mina naglar fixade :P Tack Jessica ;)
Torsdag: Pluggade om bara den till so provet. 
Fredag: (idag) nu har vi bytt till pappa vecka. Gjorde so provet och som jag vet har jag två fel på :'( inte bra :-/ och snart ska man ha matte prov men det känns så enkelt. Det är med tiopotenser. Matte är så enkelt när man vet hur man ska räkna :D Nu ska vi snart käka det blir lasagnette. Gott! 

Bye bye :)    


Ikväll börjar dansen :D

Efter typ 12 veckors väntan börjar dansen så jag ska bara ta och kasta i mig något så bye bye :)

Söndag 5/9

Följde med på brorsans match i dag i Enskede. Fösta halvlek stod det 4-0 och sen i andra halvleken skärpte dom till sig och dom gjorde 3 mål så i slutet av matchen var Enskede med 4-3 men dom var duktiga och det var 3 som skaddade sig. Inte bra :( Sen kom vi hem och efter en stund kom farmor och farafar och hälsade på och fikade och snart ska vi få mer besök av Diana :)

Bye bye :)

Jo det hände visst något igår!!

Min kompis Emma med hennes familj var här både jag och Emma har fyllt år hon fyller bara år 6 dagar innan mig oh det var mitt och Emmas förkänst att våra föräldrar blev vänner :D Fick pressentkort på bio så jag kan gå och se på film. Annars har det inte hänt något :D Bye bye :)

Vill ha en ny kamera NU!!

Jag vill ha min nya kamera nu så jag kan hitta på något när jag tråkigt (som nu)



Igår hade vi fett roligt på gympan. Vi spelade fotboll och eftersom alla i min klass är så tävlingsinriktade blir det roligt. Annars har det väl inte hänt så mycket mest skola:( Men jag ska plugga som bara den nu eftersom det är sista året och jag tror jag kan ta och plugga lite nu. Prov i so den 17/9 första världakriget. Hurra... eller inte :P
Bye bye :)


RSS 2.0