Saknar Gotland!

Nu har jag kommit hem från gotland och jag saknar det redan :( Men vi fick i alla fall sluta tidigare och det är typ bara 3 dagar kvar att jobba sen är det slapp vecka :) Nu kollar jag i alla fall på tv:n och sen ska jag ta jag ut och hoppa :) Bye bye :)


GOTLAND I MORGON!!

Nu åker vi till Gotland i morgon då da. Det ska bli roligt att se alla igen och spela något man tycker är roligt :)
Men nu är det så att min kusin ska ha ett dopp nu i sommar också. Ska dra dit då och mamma ska fixa klipp tid till mig då. Mina toppar är jätte slitna för att jag inte skyddar det när jag plattar det men jag har börjat med det nu :D Men jag tänkte jag lägger ut till bilder som jag tror att det kommer se ut:


det kommer typ se ut som jag har löshår :)

 
Nu ska jag dra och ducsha. bye bye :)


TVÅ DAGAR KVAR!!!

Nu är det bara två dagar kvar till GOTLAND!!! Där ska jag slappa och jag kommer lämna alla mina problem på fastlandet. Jaha... Igår hade jag matte prov och idag hade jag no prov jag hoppats det går bra :) men jag har bara haft ig på ett prov i hela mitt liv. Och det var typ ett test prov. Sen fick man vg på det :P Är man bäst eller vad?! Nej nu ska jag byta om till gympa kläder. Jag och Cathrine ska träna på friskis och svettis idag :) sen ska jag till dom och kanske tigga llite fika sen ska jag till pappa och hämta en massa kläder som jag ska ha till gotland. Ska packa i morgon :P
Men jag lovade ju lite bilder från förra veckan när vi skulle ut och fota på saras födelsedag och här kommer dom: (jag vet att det är bara på mig och att mina läppar ser konstiga ut men vi skulle ha lite konstigt smink)




emma smygg fota :-/







det finns fler men Linni har inte orkat lagt upp dom men jag ska få dom av henne sen. Om jag inte får dom ska jag kräva dom :) Bye bye :)

Måndag 24/5

Idag har jag bara vart i skolan hela dagen och i korgon har vi matte prov och vi kanske har konditions test också. Jag brukar gilla gympa men när det gäller att springa och så nejj.... Det är inte min grej. Jaja... det är kanske något man får ränka med:-/ och sen har jag no-prov på onsdag. Men sen på Fredag åker jag till GOTLAND! Och jag ska få träffa min lilla kusin Hedda igen :P jag kanske ska över 3 gånger till gotland den här sommaren om man räknar med den som kommer i helgen. Men jag vill åka dit själv men det kanske blir någongång på höstlovet tror vi och Åsa och dom måste ju kunna då också... Nej nu är det mat. Bye bye :)

plugg idag!

Idag har jag vart i skolan och sen fick vi typ sluta tidigare för alla skulle ha datorer och det var två klasser som skulle ha datorer och då fick vi gå hem om vi ville :) och det gjorde jag och har gjort det nu men det är en redvisning och den ska vara 10 min och min är typ bara 5min :( men jag vet inte vad jag ska göra så att blir längre. Men jag får väl be om hjälp snart. Nej nu ska jag kolla på internät om det finns mer bilder jag kan prata om. bye bye :)  

SOL!!!!

Det är sol ute och jag har vart ute och fotat lite :P Ska gå ut och hoppa studsmatta snart och sedan ska jag äta och sen ska jag ut och jogga med Cathrine sen ska jag hem till mamma och hämta lite smink. Och i morgon är det Saras födelsedag och hon skulle få en pizza av mig och typ ben and jerrys av linni kladdkaka av nette och typ kakor från emma :P Det ska bli roligt och sen ska linni ta llite bilder det kanske kommer ut lite bilder :)  Men nu har jag i alla fall fört över lite bilder av dom nya kläderna i min dator och det här är pappas dator som jag skriver på jag kan inte gå ut på internät med den pappa fick ett nytt modem och jag har inte lösenordet till de :(
nej nu ska jag ut och hoppa :P bye bye :)  

Dansen är slut!!

Nu är dansen slut och det suger :C  Och så hade vi uppvisning i går. Jag glömde slutet i en dans men vi hade typ bara tränat på det i 20 min okej jag träna lite när jag kom hem förut men ändå. Nu väntar jag på att våran granne ska komma hem så jag kan låna hans system kamera :P Nej nu ska jag ut och hoppa studsmatta med brorsan :P Bye bye :)

 en bild från dansen :P

ONT!!!

Idag har jag ont i hela kroppen!! Har jätte jätte ont i bennen. Skulle igentligen följt med Jessica till Hnaden men jag har så onte så jag kan inte :( Så nu sitter man och lyssnar på Jonas Brother. Inte så mycket och skriva så bye bye

Skoljoggen...

Idag har jag joggat skol joggen som är 7,3km!!! Det är jobbigt kan jag säga dig. Han som vann kom på tiden 26,00min!! Då hade jag kommit mer än halva men ändå!! och sen finns det ett dagis som man springer förbi och dom delar ut vatten och dom är SÅ SÖTA! Jag och Hilda tog en varsin drinka av en JÄTTE JÄTTE SÖT pojke. Han var så söt han stog där och log. Så SÖT! Nu är jag jätte slut i fötterna och bennen. Ska ta ett fotbad i kväll. Bye bye :)

Måndag 10/5

Idag har jag vart i skolan. Har vart en okej dag :) Inte hänt så speciellt mycket :-/ I morgon har jag dans :D och på fredag har jag genrep och på lördag smäller det för då har jag uppvisning :P  Mina kompisar kanske skulle komma ska messa Linni snart och fråga om hon skulle ner och kolla  :P
Har fått en massa snygga kläder och det kanske kommer upp bilder men jag vet inte riktigt hur man gör på den här datorn så det kanske kan ta en vecka :( men idag hade jag en skjorta och typ alla tyckte den var snygg :D
I morgon har vi ute gympa. Jag hatar det inne gympa är MYCKET roligare. Men man kan inte alltid få som man vill i livet. Som tex. fred på jodern. Inget mord ingen våldtäckt. 
Nu ska jag ta och kolla på 2 and 1/2 men :) Bye bye :)  

Söndag 9/5

Nu har pappa fått sin nya mobil så  nu har jag fått hans och det är min gammla. Så nu har man fått tillbaka den då. Men jag ska typ köpa en ny om 500 år!! Nej bara ett men ändå det känns typ som 500år :'( Men nu kan jag i alla fall lyssna på musik skriva sms ordentligt och byta bakgrundbild och ta kort :D Men mitt minneskort funkade inte i det här så jag ska få pappas gammla för han fick ett nytt till mobilen. Bye bye.   Den ny gammla mobilen :P

Forum Nacka

Idag har jag vart i Forum Nacka. Och så har man handlat alla danskläder. Men det fanns inga strumpor :'( men jag får fråga malin om det. Och så ska jag kolla om det finns någon som har ett par vita tyg skor. 

Men den "kill" tröjan jag köpte tyckte till och med pappa om. Det är typ en dösaklle med solglasögon tror jag det var som är rosa och gula och och sen har det en guldtand med en diamant på. Det är fett cool :P och så fick vi lov och köpa en vit tröja och färgnings medel (?) och göra den blå den håller på just nu :) ska gå och kolla när om den klar.  Bye bye :)


Fredag 7/5

Sitter och gör klar engelskan hemma. Vi ska göra en PowerPoint pressentation (stavning?) men i alla fall och vi ska presentera en grupp eller en artist och jag har Bon Jovi han är typ en ledend. Han donerade 1,000,000 kr till röda korset :D Nu ska jag byta kläder till Mathias fotbolls match. Bye bye :)

Bild :)

Idag har jag haft bild i gymnasium (stavning?) och det var roligt detv är typ alltid roligt jag och linni satt och höll på med photo shop (stavning?) Nu ska jag ta och lyssna på bra musik och sen ska jag gå och lägga mig tidigt och så har man sovmorgon i morn ;) Bye bye :)

Dans idag :)

Idag har jag haft en bra dag och vart på teater och sett the king of pop. Sen har jag haft matte prov a-delen har jag inte något problem med men med slutet av b-delen. Ska snart äta. Bye bye :)




Måndag 3/5

Idag har det vart en okej dag. Orkar inte skriva så mycket :) Nu ska jag fixa naglarna :) Bye bye :)

VILL HA SOMMAR NU!!!!!!!!!!


RSS 2.0