Skara sommarland

Vilken dag det har vart och det har ju inte vart kalt heller. Men nu ska jag ta det från början. När vi hade betallat biljeterna kom vi in och kollade på kartan vad vi skulle göra. Vi gick till någon bana och körde gokarts det var roligt men det vi har spänderat mest tid i är att stå i kö. Det var så jädra mycket folk. Det tog typ 30-60 till att åka det man ville och det kanske bara var i några minuter. Men vi var mest uppe på land i morgon blir det mest vattenland. Mathias var där en liten stund. Snart ska vi dra ner och käka. Centrum ligger inte så långt från vandrahemmet så vi går dit. Det gjorde vi igår. Bye bye :)


Idag fyller världens bästa mamma år :D

Igår kom mormor med familj och käkade middag men oss för att mamma fyller år i dag :)  

Ocg i morgon bär det av till Skara sommarland :D

bye bye :)

Läs det här!

Jag hade tydligen uppfunit ett par glasögon som gör att blina kan se igen jag hade ett lika stort labb som Joakim von Ankas valv och jag höll på att uppfinna en hörapprat så döva kan börja höra sen vaknade jag :P haha ;)

BILDBOMB!

Nu är det bildbomb. det är bilderna från Gotland :)



Nu bär det av med 3 timmar med båt :)



Vi fick ett glatt motagande av Hedda min kusin :)




Dagen efter skulle pappa och Greger göra en trall så dom var först och köpte virke och sen hämta Ville passade jag, Hedda och Åsa på att åka iväg och köpa mjukglas :)

Bakom oss var en fin strand :)




Dagen efter var det massor med matcher :)



Pappas pärklag :)
Dagen efter var det min tur :) Men det fanns ingen bra bild som jag vill lägga ut  :P



Sen käkade vi ute på Creperie :)



Ringmuren :)



Ett soligt motagande fick vi när vi kom hem :)

Silver till Stånga 2 :)

Igår när jag spelade kom vi tvåa i pärk :) Och idag tvättar man bilen för 200 kr. Och sen ska vi städa insidan också. Men snart så har pappa match och då åker man med den skitiga bilen man ska tvätta i morgon. Pappa och Greger åker bubblan (utan tak) och Mathias cyklar. han är lite mer miljö vänligare än oss men det är för att vi har Hedda :) Nej nu ska jag göra något vettigt. kanske hjälpa Åsa?? Eller göra så att Hedda somnar :) Bye bye :)

Nu är man på ön igen :)

Vi åkte till Gotland igår och när vi kom hit käkade vi pizza och sen drog vi till träningen. (Det var därför jag inte skrev igår.) Det var roligt och få träffa tjejerna igen. Nu hade vi fått 2 nya.

Båt resan över var vi ju 3 som åkte över pappa och brorsan satt bakom mig och jag fick sitta brevid någon som hela tiden drog upp snor i näsan och typ så fort jag sa någonting till pappa skulle hon kommertera det. Men men... Hon kanske bara var pratglad.  Nu ska vi typ åka och köpa plankor för att pappa ska hjälpa dom bygga en tral eller vad det var :P Bye bye :)

BILDBOMB!

Nu har jag ÄNTLIGEN fört över bilder från kamrean till datorn och här kommer några :P



siggan :)



solen från Cinderella :)



solen genom ett skitit fönster


solnedgång :)



solen från grönan :)



vattenmelon :)



Jordgubbar :)

Det var den sista orkar inte lägga upp fler :P Bye bye :)

Sommar och sol :)

Nu har inte inte hänt så mycket även om jag inte har skrivit på ett tag :P det ända i har gjort är bara att sola och bada :) Men igår fick vi med oss Camilla till stora vika och idag fick vi med oss cathrine och Johan :)
Det är så vakert väder att jag inte orkar skriva :P Men nu ska jag på tisdag åka till GOTLAND! När vi kommer dit så hinner vi typ käka lite sen ska jag på träning :) Jag har inte tränat så mycket jag och pappa stod och slog lite idag men inte mer än det. Mathias och Johan sitter inne och spelar undra om jag ska komma och säga att jag ska ha tv:n?? ÄH! Dom kan få ha det i några minuter till :) Bye bye :)

Vilken katt man har då...

Pappa åkre tidigare till jobbet så han släppte in Siggan sen kom hon upp till mig och började mjaua som bara den. 06.35!!!!!!!!!!!!! Jag vaknade och hon satt nedanför min säng så jag bärde upp henne men sen gick hon runt i sängen sen kom hon upp till mitt ansikte la sig och burra hela tiden sen utanför hade skatorna en fest i trädet utanför. Så det var ju att bara att ta ett en kudde för örat och försöka somna om. Men det gick typ inte :(

Det är inte så mycket som har hänt dom här andra dagarna. Va med Linni och sara igår. Men vi kollade typ bara på en film och sen gick vi hem till Linni lite sen gick jag hem och käkade. Kyckling och vitlöks bröd :) Finns det något godare och det roliga var att jag och pappa cyklade ner till kiosken och köpte mjukglas sen kom dom från ica hållet skulle också ha glass :) Nu ska jag ta och göra något viktigt om jag orkar :P Bye bye :)


RSS 2.0